Замовив убивство ділових партнерів: в Одесі затримали іноземця, який був у міжнародному розшуку

Замовив убивство ділових партнерів: в Одесі затримали іноземця, який перебував у міжнародному розшуку.

Замовив убивство ділових партнерів: в Одесі затримали іноземця, який перебував у міжнародному розшуку. Фото: gk-press.if.ua

Події
08 квiтня 2023 17:02

В Одесі оперативники Нацполіції затримали громадянина Турецької Республіки, який замовив кілера для вбивства двох ділових партнерів. Про це повідомили у пресслужбі Нацполіції України.

Так, через виникнення суперечок у бізнес-запитаннях фігурант через посередника найняв убивцю, щоб позбутися компаньйонів. У результаті одного бізнес-партнера застрелили, а другий отримав поранення та залишився паралізованим.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Після скоєння злочину зловмисник одразу почав переховуватись, а згодом виїхав із країни, щоб уникнути покарання, тому правоохоронці оголосили його в міжнародний розшук.

В Одесі затримали іноземця, який замовив убивство своїх ділових партнерів.В Одесі затримали іноземця, який замовив убивство своїх ділових партнерів. Фото: npu.gov.ua

Правоохоронці шукали злочинця кілька років. У результаті місце його знаходження встановили оперативники Департаменту карного розшуку разом із співробітниками Департаменту міжнародного поліцейського співробітництва Нацполіції.

На даний момент вирішується питання щодо тимчасового арешту злочинця та його подальшої екстрадиції.

Згідно із законодавством Турецької Республіки, за умисне вбивство фігуранту загрожує довічне позбавлення волі.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах