В Одесі зросла середня зарплата

У Одесі зросла середня зарплата.

У Одесі зросла середня зарплата. Фото: censor.net

Події
11 квiтня 2023 16:11

У березні, порівняно з лютим, середня зарплата в Одесі зросла на 500 гривень і склала тепер 15500 гривень. Такі дані наводить портал з пошуку роботи Work.ua.

Середня зарплата в Україні склала 16000 гривень. У лютому вона була на півтисячі гривень меншою.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

При цьому на Одещині, як і по всій країні, побільшало вакансій. Зокрема, найбільше шукають співробітників у сфері готельно-ресторанного бізнесу. Найпопулярніша посада – бармен. Наразі таких 1 370 вакансій по всій країні.

Найскладніше працевлаштуватися у Київській, Харківській, Вінницькій, Одеській та Волинській областях. А найнижча конкуренція серед претендентів – у Закарпатській, Чернівецькій, Херсонській, Тернопільській та Кіровоградській областях. Найважче тут доводиться зайнятим у сфері ІТ: програмістам та тестувальникам.

А найнижча конкуренція серед медиків: лікарі УЗД, гастроентерологи, кардіологи, ендокринологи, психіатри та гірудотерапевти. Також потрібні завідуючі аптеками, слюсарі-інструментальники, гірники та дизелісти.

Найбільше в Україні одержують медіабайєр (52 500 гривень), водій-міжнародник (40 000 гривень), бізнес-аналітик (32 500 гривень), а також арматурник, рихтувальник, рієлтор (30 000 гривень). Найменше платять прибиральникам (8 000 гривень), посудомийникам та санітарам (9 000 гривень).

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах