На трасі Одеса-Рені тимчасово зупинили рух авто

На трасі Одеса-Рені тимчасово зупинили рух авто.

На трасі Одеса-Рені тимчасово зупинили рух авто. Фото: kievvlast.com.ua

Події
13 квiтня 2023 15:21

Через ДТП у селі Маяки тимчасово зупинили перепустку транспорту на в'їзд на транзитну ділянку автодороги Одеса-Рені з боку пункту пропуску Зручне. Про це повідомив голова Ізмаїльської районної ради Родіона Абашева.

Захід запровадили, щоб уникнути черг між пунктами пропуску Маяки та Зручне.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Наразі черга автомобілів з боку пункту пропуску Маяки у напрямку села Маяки становить близько семи кілометрів. Черга транспортних засобів з боку пункту пропуску Зручне у напрямку міста Ізмаїл складає близько двох кілометрів.

Зазначимо, що за попередньою інформацією із соціальних мереж, там зіткнулися фура та авто. Про постраждалих інформації немає.

Оновлено:

На автодорозі М-15, що в селі Маяки Одеської області, усі пошкоджені транспортні засоби прибрали. Рух поновили повністю.

Нагадаємо, що за останню добу, з 12 на 13 квітня, в Одесі сталося дві ДТП із постраждалими. Учора ввечері на вулиці Балківській велосипедист намагався об'їхати припарковану вантажівку і не впорався з керуванням, що призвело до падіння. Внаслідок чого велосипедист потрапив до лікарні. А у Київському районі міста водій авто BMW наїхав на пішохода. Жінку відвезли до лікарні.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах