На трасі Одеса – Рені пасажирські автобуси зіштовхнулися з вантажівкою: є постраждалі

На трасі Одеса – Рені пасажирські автобуси зіштовхнулися з вантажівкою: є постраждалі.

На трасі Одеса – Рені пасажирські автобуси зіштовхнулися з вантажівкою: є постраждалі. Фото: od.npu.gov.ua

Події
13 квiтня 2023 19:16

Сьогодні, 13 квітня, близько 10:00 на трасі Одеса – Рені у селі Маяки Одеського району сталася ДТП за участю двох пасажирських автобусів та вантажного автомобіля. Про це повідомили у пресслужбі Нацполіції в Одеській області.

Попередньо встановлено, що водій рейсового автобуса SETRA сполученням Одеса – Кишинів, рухаючись центральною вулицею села Маяки, не вибрав безпечну дистанцію та зіштовхнувся з автопоїздом у складі тягача DAF з напівпричепом BODEX, який рухався попереду. Від удару останній зіштовхнувся з автобусом БАЗ, який ще рухався в попутному напрямку.

На трасі Одеса – Рені пасажирські автобуси зіштовхнулися із вантажівкою.На трасі Одеса – Рені пасажирські автобуси зіштовхнулися із вантажівкою. Фото: od.npu.gov.ua

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

На момент аварії в автобусі SETRA перебували 20 пасажирів. Внаслідок ДТП травми різного ступеня тяжкості отримали водій автобуса, який спровокував ДТП, та одна його пасажирка. Постраждалих госпіталізували до Біляївської районної лікарні.

На трасі Одеса – Рені пасажирські автобуси зіштовхнулися із вантажівкою.На трасі Одеса – Рені пасажирські автобуси зіштовхнулися із вантажівкою. Фото: od.npu.gov.ua

Водіїв трьох транспортних засобів перевірили на стан сп'яніння. Перевірка показала, що вони тверезі.

На місці аварії працюють слідчі та поліцейські. Вирішується питання щодо правової кваліфікації події. На даній ділянці дороги дещо ускладнено рух транспорту, проте його регулюють патрульні.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах