Одесит вирішив обікрасти квартиру на Дерибасівській, але його зловили (відео)

Одесит вирішив обікрасти квартиру на Дерибасівській, але його зловили (відео) - фото

Одесит вирішив обікрасти квартиру на Дерибасівській, але його зловили (відео) - фото

Події
17 квiтня 2023 10:12

Одеські поліцейські оперативно викрили зловмисника, який обікрав квартиру на Дерибасівській вулиці. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції Одеської області.

Правопорушник проник у будинок, орендований мешканкою Херсона, та викрав майно загальною вартістю понад 20 тисяч гривень. За вчинене йому загрожує до восьми років позбавлення волі.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Зловмисник пробрався в чужу квартиру, коли жінка, яка приїжджала, відійшла на кілька годин у справах. Про викрадення ноутбука з портативним зарядним пристроєм потерпіла відразу сповістила правоохоронців.

Того ж дня оперативники встановили особу та затримали 53-річного правопорушника. Своїми діями він завдав одеситці матеріальних збитків на понад 20 тисяч гривень. Як речові докази поліцейські вилучили отримане злочинним шляхом майно, яке після проведення необхідних слідчих дій повернули власниці.

Поліцейські повідомили фігуранту про підозру в крадіжці, поєднаній з проникненням у житло, та скоєне в умовах військового стану. Йому загрожує позбавлення волі на строк від 5 до 8 років. Підозрюваному обрали запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. \

od.npu.gov.ua

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах