В Одесі Mercedes виїхав на зустрічну смугу і врізався у маршрутку: постраждали троє

В Одесі Mercedes виїхав на зустрічну смугу і врізався у маршрутку: постраждали троє - фото

В Одесі Mercedes виїхав на зустрічну смугу і врізався у маршрутку: постраждали троє - фото

Події
18 квiтня 2023 13:15

В Одесі на вулиці Грушевського водій за кермом автомобіля Mercedes виїхав на зустрічну смугу, де врізався у маршрутку БАЗ. Про це повідомляє пресслужба Патрульної поліції Одеської області у своєму щоденному звіті.

За попередньою інформацією, водій Mercedes не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся з автобусом. До лікарні доставили водія та пасажира легковика, а також водія автобуса. На місці ДТП працювали патрульні та слідчі.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За інформацією рятувальників, працівники ДСНС дістали з легковика потерпілого та змили паливно-мастильні матеріали з проїжджої частини дороги. Усіх постраждалих у стані середньої тяжкості потрапили до лікарні.

Всього за останню добу поліцейські опрацювали 620 викликів, виявили та перевірили підозрілих 17 осіб. До відділення поліції доставили семеро порушників комендантської години та виявили та оформили 20 водіїв, які перебували у стані сп'яніння.

Відео: facebook.com/odesapolice

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах