На Одещині пенсіонерка кілька днів пролежала у лісосмузі та мало не померла

На Одещині пенсіонерка кілька днів пролежала у лісосмузі та мало не померла.

На Одещині пенсіонерка кілька днів пролежала у лісосмузі та мало не померла. Фото: od.npu.gov.ua

Події
18 квiтня 2023 13:48

На Одещині поліцейські за лічені години розшукали жінку похилого віку, яка кілька діб знесилена лежала в лісосмузі і мало не померла від зневоднення та переохолодження. Наразі 74-річна жінка перебуває у медичному закладі під наглядом лікарів, небезпека її життя пройшла. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції на Одещині.

У понеділок, 17 квітня, на спецлінію "102" звернулася 52-річна мешканка одного з сіл Староказацької громади з повідомленням про те, що її літня мати ще 13 квітня пішла з дому і сім'я не може її розшукати.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Поліцейські з'ясували, що старенька раніше ходила до знайомих у гості, залишалась у них на день-два і поверталася, тож родичі спочатку намагалися розшукати її самостійно, а коли зрозуміли, що гадають час, звернулися за допомогою до поліції.

Правоохоронці одразу розпочали пошуки, і за дві години розшукали пенсіонерку. Вона, знесилена, лежала в лісосмузі біля села, де впала, коли гуляла околицями, і не змогла підвестися. Старенькі надали невідкладну допомогу, напоїли її і привезли додому, де на неї вже чекала викликана поліцейськими "швидка". Лікарі констатували у жінки переохолодження та зневоднення організму. Якби вона пробула без допомоги ще якийсь час, вони вже не змогли б її врятувати.

Поліцейські закликають усіх у разі зникнення людини, особливо дітей і людей поважного віку, не витрачати час, а відразу звертатися до територіального підрозділу поліції або на спецлінію "102".

На Одещині пенсіонерка кілька днів пролежала у лісосмузі та мало не померла.На Одещині пенсіонерка кілька днів пролежала у лісосмузі та мало не померла. Фото: od.npu.gov.ua

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах