Військові стверджують, що відкриття курортного сезону на Одещині недоцільне

Військові стверджують, що відкриття курортного сезону на Одещині недоцільне.

Військові стверджують, що відкриття курортного сезону на Одещині недоцільне. Фото ілюстративне (скриншот відео facebook.com/okPivden)

Події
18 квiтня 2023 16:08

Військові попередили владу Одеської області про недоцільність проведення курортного сезону. Про це на брифінгу 18 квітня повідомила керівниця Об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони "Південь" України Наталія Гуменюк.

"Органи місцевої влади попереджені, що відкриття курортного сезону недоцільно. З нашого боку направлено відповідні інформування про те, які загрози можуть бути. Далі чекаємо на рішення військової адміністрації, яка уповноважена в цьому випадку позначити для населення, як це має відбуватися", – розповіла Гуменюк..

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Також вона зазначила, що безпека на Одещині – понад усе. Проте остаточне рішення з цього приводу має ухвалити Одеська військова адміністрація.

"З нашого боку, місцевим органам влади направлено інформування про можливі загрози. Далі очікуємо на рішення військової адміністрації, яка повноважна в цьому випадку позначити для населення, як має це відбуватися. З боку військових вплив буде орієнтований на складову безпеки. Ми наполягатимемо на безпеці людей, бомбосховища, спостереження за водною поверхнею. Розуміємо, що регіон має розвиватися, але безпека на передньому плані", – зазначила Наталія Гуменюк.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах