В Одесі судитимуть хлопця, який продавав неіснуючі бронежилети для ЗСУ

В Одесі судитимуть хлопця, який продавав неіснуючі бронежилети для ЗСУ.

В Одесі судитимуть хлопця, який продавав неіснуючі бронежилети для ЗСУ. Фото: od.gp.gov.ua

Події
18 квiтня 2023 16:53

В Одесі судитимуть хлопця, який продавав неіснуючі бронежилети для військових та "заробив" близько 300 тисяч гривень. Про це повідомляє пресслужба прокуратури на Одещині.

За даними слідства, підозрюваний приєднався до волонтерської групи у соцмережах, відстежував оголошення про пошук військового спорядження для українських захисників та пропонував свій товар.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Надіслати потрібне спорядження чоловік обіцяв після попередньої оплати на його банківську картку. Таким чином, зловмисник отримав від волонтерів майже 300 тисяч гривень за продаж 15 бронежилетів. Замовникам шахрай нічого не надіслав, оскільки насправді не було жодного товару. Кошти ошуканих людей витратив на власні потреби.

Вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Нагадаємо, що в Одесі затримали шахрая, який виманював гроші у родичів загиблих українських військових. За цю суму він гарантував безперешкодне отримання пакету документів, необхідних для оформлення компенсації.

В Одесі судитимуть хлопця, який продавав неіснуючі бронежилети для ЗСУ.В Одесі судитимуть хлопця, який продавав неіснуючі бронежилети для ЗСУ. Фото: od.gp.gov.ua

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах