Загорнув тіло у килими з порошком: одесита затримали за вбивство біженця з Бахмута

Загорнув тіло в килими із порошком: одесита затримали за вбивство біженця з Бахмута.

Загорнув тіло в килими із порошком: одесита затримали за вбивство біженця з Бахмута. Фото: od.npu.gov.ua

Події
19 квiтня 2023 16:05

На Одещині поліцейські менш ніж за добу викрили зловмисника, який позбавив життя чоловіка з Бахмута та приховав тіло. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції.

За підозрою у вбивстві 38-річного чоловіка правоохоронці затримали 27-річного одесита. Правопорушник завдав потерпілому несумісних із життям ножових поранень.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Так, 17 квітня до поліції звернувся мешканець селища Авангард і повідомив, що його товариш із Донбасу, який винаймає неподалік нього квартиру, вже п'ять днів поспіль не виходить з ним на зв'язок. Під час обшуку в орендованому будинку виявили квартиранта без ознак життя, з тілесними ушкодженнями у вигляді колото-різаних ран на шиї та тулубі.

Провівши поквартирний обхід, опитавши місцевих мешканців та встановивши коло спілкування бахмутця, за кілька годин поліцейські відновили перебіг подій, що передували злочину, та встановили, що до вбивства чоловіка причетний його знайомий з Одеси.

13 квітня приятелі разом розпивали алкогольні напої і між ними виникла суперечка. Нетверезий гість схопив кухонний ніж і двічі вдарив товариша: один раз у живіт і один у шию. Потерпілий помер, а правопорушник, щоб приховати сліди злочину, загорнув тіло в килими та посипав їх пральним порошком. Після цього він поїхав додому до Одеси, де його згодом розшукали правоохоронці.

  • Загорнув тіло у килими з порошком: одесита затримали за вбивство біженця з Бахмута фото
  • Загорнув тіло у килими з порошком: одесита затримали за вбивство біженця з Бахмута фото 1
  • Загорнув тіло у килими з порошком: одесита затримали за вбивство біженця з Бахмута фото 2

Загорнув тіло у килими з порошком: одесита затримали за вбивство біженця з Бахмута фото



Усі фото: od.npu.gov.ua

З квартири, де проживав убитий, поліцейські вилучили докази, які направили на експертні дослідження. Фігуранта затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. На підставі зібраних доказів слідчі під процесуальним керівництвом Чорноморської окружної прокуратури повідомили молоду людину про підозру у умисному вбивстві за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України. Її санкція тягне за собою покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років. Вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу. Слідство продовжується.
od.npu.gov.ua

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах