В Одесі шахрай продавав неіснуючий товар прямо з в'язниці

В Одесі шахрай продавав неіснуючий товар прямо із в'язниці.

В Одесі шахрай продавав неіснуючий товар прямо із в'язниці. Фото: od.npu.gov.ua

Події
21 квiтня 2023 08:56

В Одесі поліцейські викрили 29-річного ув'язненого у махінаціях із продажем неіснуючого товару. Засуджений на чотири роки позбавлення волі за крадіжку та пограбування одесит "торгував" прямо з виправної колонії. Тепер його перебування за ґратами може тривати ще на три роки. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції на Одещині.

Зловмисник створив в одній із популярних соціальних мереж фейкові оголошення про продаж мототехніки на умовах часткової передоплати та після отримання грошей від покупців припиняв з ними спілкування.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Правоохоронці викрили правопорушника після того, як він в такий спосіб обдурив мешканця Вінницької області, виманивши у того 3000 гривень за продаж мотоцикла.

У ході слідства поліцейські встановили, що на банківський рахунок зловмисника надійшла ще низка зарахувань від мешканців різних регіонів України. Наразі правоохоронці встановлюють їхні особи.

Поліцейські вилучили у фігуранта мобільний телефон та банківську картку. Фігуранту повідомили про підозру в заволодінні чужим майном шляхом обману (шахрайства), вчиненого повторно. Цей злочин передбачено частиною другою статті 190 Кримінального кодексу України та карається штрафом від трьох тисяч до чотирьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк від одного до двох років, або обмеженням волі на строк до п'яти років, або позбавленням волі на строк. до трьох років.

  • В Одесі шахрай продавав неіснуючий товар прямо з в'язниці фото
  • В Одесі шахрай продавав неіснуючий товар прямо з в'язниці фото 1
  • В Одесі шахрай продавав неіснуючий товар прямо з в'язниці фото 2
  • В Одесі шахрай продавав неіснуючий товар прямо з в'язниці фото 3

В Одесі шахрай продавав неіснуючий товар прямо з в'язниці фото

Усі фото: od.npu.gov.ua

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах