Одеські зенітники збили ворожий розвідувальний БПЛА

Одеські зенітники збили ворожий розвідувальний БПЛА.

Одеські зенітники збили ворожий розвідувальний БПЛА. Фото ілюстративне: prm.ua

Події
23 квiтня 2023 15:31

23 квітня, близько 11.50, воїни зенітної ракетної Одеської бригади повітряного командування "Південь" збили російський безпілотник. Про це повідомили у Службі зв'язків про громадськість повітряного командування "Південь".

Так, на Миколаївщині наші зенітники знищили розвідувальний БПЛА типу "Мерлін".

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Нагадаємо, в ніч із 18 на 19 квітня РФ атакувала Одеську область дронами-камікадзе типу Shahed 131/136. Від атаки безпілотників постраждав дитячий відпочинковий комплекс. На щастя, обійшлося без загиблих та потерпілих. Загалом за ніч ворог випустив по Одеській області дванадцять дронів – десять із них знищили бійці зенітної ракетної Одеської бригади повітряного командування "Південь".

Пізніше керівниця пресцентру Сил охорони та оборони Півдня Наталія Гуменюк повідомила, що ця атака була спрямована на виявлення та знищення наших систем ППО, а Повітряне командування "Південь" опублікувало фрагмент відео з бойовою роботою зенітників, які захищали одеське небо в ніч проти 19 квітня.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах