Одесит, сім'ю якого вбила російська армія, служить у ЗСУ

Одесит, сім'ю якого вбила російська армія, служить у ЗСУ.

Одесит, сім'ю якого вбила російська армія, служить у ЗСУ. Фото: suspilne.media

Події
24 квiтня 2023 08:30

Житель Одеси Юрій Глодан, сім'ю якого у квітні минулого року вбила російська армія у ЖК "Тірас", захищає Україну в лавах ЗСУ. Про це повідомляє " Суспільне ".

До повномасштабного вторгнення Юрій Глодан працював шеф-пекарем шеф-кондитером у ресторанній компанії Одеси. Його шлях до армії розпочався восени 2022 року. Тоді він пройшов селекцію до підрозділу, до якого хотів потрапити, мобілізувався та оформився до лав ЗСУ.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Несу службу у Третій окремій штурмовій бригаді, яка є частиною сухопутних військ ЗСУ. Усі необхідні навички та вміння у військовій справі я отримав уже у підрозділі, від досвідчених сержантів та інструкторів, без прикрас та зайвої води", – розповів Юрій.

Чоловік розповів, що військова служба дається нелегко, а професіоналізм потребує часу та тренувань.

"Часу обмаль, ворог не чекає. Справа в тому, що тут війна, ми тут не траву фарбуємо під лінійку. Помилився - ти вже 300 або 200. Дуже боляче втрачати побратимів, і прикро розуміти, що на його місці міг бути ти, ти, власне, можеш бути наступним", – сказав Юрій.

Він наголосив, що найважче – пристосуватися до нескінченного ресурсу ворога, але іншого шляху немає.

"Мотивує те, що іншого шляху немає, я разом із побратимами стоїмо на захисті Батьківщини, її свободи та незалежності. За кожну дитину та сім'ю. Мотивують і надихають справжні хлопці, сповнені хоробрості, мужності, професіоналізму, які сміливо йдуть у бій за свій будинок, за сім'ю, яка чекає вдома, та за світле майбутнє, яке треба боротися”, – підсумував Юрій.

Одесит, сім'ю якого вбила російська армія, служить у ЗСУ.Одесит, сім'ю якого вбила російська армія, служить у ЗСУ. Фото: suspilne.media



Нагадаємо, що 23 квітня 2022 року російська ракета зруйнувала житловий комплекс "Тірас" в Одесі. У будинку загинули вісім людей, поранення отримали 18. Трагедія забрала життя тримісячної Кіри Глодан, її мами Валерії та бабусі Людмили, а також вагітної спортсменки та її чоловіка. Юрій тоді вийшов у магазин перед Великоднем.

Одесит, сім'ю якого вбила російська армія, служить у ЗСУ.Одесит, сім'ю якого вбила російська армія, служить у ЗСУ. Фото: suspilne.media

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах