Одеситка викрала та продала чужий ВАЗ

Одеситка викрала та продала чужий ВАЗ.

Одеситка викрала та продала чужий ВАЗ. Фото: dichvugiuxe286.com

Події
24 квiтня 2023 14:03

33-річна одеситка викрала та продала чужий ВАЗ за 2000 тисяч гривень, але її затримали правоохоронці. Про це повідомили у пресслужбі поліції Одеської області.

Так, помітивши у дворі житлового будинку на вулиці Космонавтів старий автомобіль, зловмисниця вирішила продати його. Жінка знайшла через платформу онлайн-оголошень покупця і, написавши йому розписку про те, що намист нібито належить її покійному родичу, продала його. Із заявою про зникнення автомобіля справжній власник звернувся до поліції, коли після відрядження не виявив його на місці паркування.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Поліцейські вийшли на слід правопорушниці та з'ясували, що своїми неправомірними діями вона завдала потерпілому автовласнику збитків на суму понад 70 тисяч гривень. Також поліцейські встановили, що покупець встиг продати його на запчастини.

Слідчі повідомили фігурантці про підозру у незаконному заволодінні автомобілем. Їй загрожує обмеження волі на строк від трьох до п'яти років або позбавлення волі на той самий термін.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах