На кордоні на Одещині зі стріляниною спіймали ухилістів

На кордоні на Одещині зі стріляниною спіймали ухилістів.

На кордоні на Одещині зі стріляниною спіймали ухилістів. Фото: Ізмаїльський прикордонний загін/facebook.com

Події
24 квiтня 2023 15:49

На кордоні з Одеською областю із стріляниною затримували двох чоловіків призовного віку, які намагалися потрапити за кордон. Про це повідомляє Ізмаїльський прикордонний загін.

Так, чоловіків упіймали якраз при спробі незаконного перетину державного кордону поблизу села Нові Трояни Болградського району.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Невідомих виявив прикордонне вбрання за допомогою тепловізора. Вони швидко рухалися у бік Молдови. Охоронці державного кордону відрізали їм шлях до кордону, висунувшись на своєму позашляховику. Побачивши фари, чоловіки почали тікати від вбрання.

На неодноразову вимогу прикордонників – не зупинялися, а після попереджувальних пострілів з автомата – залягли у високій траві. У нагоді знову тепловізор, спочатку «зелені берети» виявили один лежачий силует правопорушника, а згодом інший. Жодних документів, що засвідчують особу, у чоловіків із собою не було. А прикордонникам вони взагалі заявили, що забули, як їх звуть і звідки вони, і що до Молдови рухалися для подальшого працевлаштування.

Згодом виявилося, що затримані мешкають у місті Арцизі Одеської області. За спробу незаконного перетину державного кордону України та за злісну непокору законному розпорядженню прикордонників на чоловіків склали протоколи.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах