У Міноборони РФ заявили, що базу ЧФ у Севастополі атакували з Одеси

У Міноборони РФ заявили, що базу ЧФ у Севастополі атакували з Одеси.

У Міноборони РФ заявили, що базу ЧФ у Севастополі атакували з Одеси. Фото: u24.gov.ua

Події
25 квiтня 2023 09:36

У Міноборони РФ заявили, що базу Чорноморського флоту в Севастополі атакували нібито з акваторії Одеси. Про це повідомили у оборонному відомстві країни-агресора.

Так Росія звинуватила Україну у порушенні "зернової ініціативи". Там стверджують, що нібито безекіпажні катери 23 березня та 24 квітня атакували базу Чорноморського флоту у Севастополі та були запущені з акваторії Одеси.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Проведений аналіз маршруту руху українських безекіпажних катерів показав, що їх запустили з акваторії порту Одеса, визначеного для реалізації "чорноморської ініціативи"", – заявили в РФ.

У міністерстві країни-агресора заявили, що це ставить під загрозу продовження "зернової ініціативи" після 18 травня.

На інцидент уже відреагували на Одеській ОВА. Спікер відомства Сергій Братчук назвав цю інформацію фейком та спекуляцією на тему "Зернової угоди".

У Міноборони РФ заявили, що базу ЧФ у Севастополі атакували з Одеси.У Міноборони РФ заявили, що базу ЧФ у Севастополі атакували з Одеси. Фото: t.me/Bratchuk_Sergey

Зазначимо, що в ніч проти 24 квітня у тимчасово окупованому Севастополі було чути вибухи. Окупаційна влада заявила, що російський флот "відбивав надводні безпілотники".

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах