Ви мене заливаєте: злодій потрапив у квартиру одеситки, представившись сусідом

Ви мене заливаєте: злодій потрапив у квартиру одеситки, представившись сусідом.

Ви мене заливаєте: злодій потрапив у квартиру одеситки, представившись сусідом. Фото: od.npu.gov.ua

Події
26 квiтня 2023 08:29

Зловмисник потрапив у квартиру одеситки та обікрав її, представившись сусідом зверху. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції на Одещині.

Поліцейські викрили правопорушника "за гарячими слідами" та вилучили у нього частину викрадених грошей та майна. Можливо, ще хтось постраждав від цього "сусіда" – звертайтеся до спецлінії "102".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

24 квітня до поліції звернулася мешканка багатоповерхівки з проспекту Добровольського та повідомила, що з її квартири невідомий чоловік викрав понад шість тисяч доларів США та коштовності на суму близько двохсот тисяч гривень.

За версією поліції, зловмисник, побачивши на сходах літню жінку, що поверталася додому, представився сусідом і заявив, що вона його заливає. Одеситка впустила його в будинок і на його прохання дала 500 гривень нібито на придбання матеріалів для ремонту несправної труби. Насправді це був лише привід для правопорушника, щоб простежити, звідки господиня діставатиме гроші. Надалі, прикидаючись фахівцем, який розбирається в сантехніці та усуває несправність, чоловік відвернув увагу 76-річної жінки і непомітно викрав із сімейної схованки гроші та цінне майно. Їхню відсутність потерпіла помітила, коли "сусід" пішов.

Маючи прикмети зловмисника, копи протягом години встановили його особу та місцезнаходження. Чоловіка затримали в одному з магазинів у центрі міста, коли він витрачав здобуті злочинним шляхом гроші на брендові гаджети.

Ви мене заливаєте: злодій потрапив у квартиру одеситки, представившись сусідом.Ви мене заливаєте: злодій потрапив у квартиру одеситки, представившись сусідом. Фото: od.npu.gov.ua

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах