Одеський університет потрапив до топ-5 українських ВНЗ

Одеський університет потрапив до топ-5 українських ВНЗ.

Одеський університет потрапив до топ-5 українських ВНЗ. Фото: Vgorode

Події
26 квiтня 2023 09:35

Одеський національний університет імені Мечникова входить до ТОП-5 українських вишів із цитованості наукових праць. Він посів четверте місце у рейтингу українських вищих навчальних закладів, наукові роботи студентів та викладачів яких найчастіше цитують у своїх роботах колеги. Про це повідомляє портал Ocвіта.ua.

Так, щорічний рейтинг складається на підставі даних єдина бібліографічна та реферативна база даних наукової літератури Scopus, що рецензується.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Перше місце у рейтингу посів Київський національний університет імені Шевченка. Друге місце у Харківського національного університету імені Каразіна, третє – у Львівського національного університету імені Франка. П'яте місце отримав столичний політех імені Сікорського.

Нагадаємо, що до списку найкращих українських закладів вищої освіти "Топ-200 Україна 2022" потрапили 15 вишів Одеси. На 13-му місці опинився саме університет імені Мечникова.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах