ВАКС змінив запобіжний захід заступнику Труханова

ВАКС змінив запобіжний захід заступнику Труханова.

ВАКС змінив запобіжний захід заступнику Труханова. Фото: kp.ua

Події
26 квiтня 2023 22:20

Сьогодні, 26 квітня, колегія суддів Вищого антикорупційного суду частково задовольнила клопотання прокурора САП щодо зміни запобіжного заходу заступнику міського голови Одеси Павлу Вугельману. Про це повідомили у пресслужбі Вищого антикорупційного суду.

Так, суд призначив обвинуваченому запобіжний захід у вигляді застави у розмірі п'ять мільйонів 368 тисяч гривень. Заставу потрібно внести протягом найближчих п'яти днів. У разі внесення застави заступник мера Одеси повинен буде прибувати за кожною вимогою до суду, не відлучатися за межі території України без дозволу суду, повідомляти суд про зміну свого місця проживання та роботи, утримуватись від спілкування з особами, зазначеними в ухвалі суду, а також здати на зберігання до Державної міграційної служби України свій закордонний паспорт та інші документи, що дають право на виїзд з України та в'їзд до України. Такі зобов'язання діятимуть включно до 27 червня.

Раніше до Павла Вугельмана застосували запобіжний захід у вигляді особистої поруки.

Нагадаємо, Вищий антикорупційний суд змінив запобіжний захід міському голові Одеси Геннадію Труханову з особистої поруки на заставу в розмірі 30 мільйонів 866 тисяч гривень. Таке рішення ухвалили в рамках справи про розкрадання 92 мільйонів гривень при придбанні будівель одеського заводу "Краян".

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах