На Одещині вводиться заборона на вилов оселедця

На Одещині вводиться заборона на вилов оселедця.

На Одещині вводиться заборона на вилов оселедця. Фото: dilova.com.ua

Події
28 квiтня 2023 10:08

З сьогоднішнього дня, 28 квітня, на Одещині починає діяти заборона на вилов дунайського оселедця. Про це повідомили в Одеському рибоохоронному патрулі.

Так, встановлюється ступінчаста заборона на промисловий та аматорський вилов оселедця в період його масового нерестового ходу.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Рікою Дунай з 28 квітня по 7 травня включно заборона діє на ділянці річки Дунай від Чорного моря до відгалуження Тульчинського гирла.

З 1 по 20 травня включно – на ділянці річки Дунай від відгалуження Тульчинського гирла вгору річкою в межах Одеської області.

По Дністровських водоймах:

– з 2 по 6 травня включно – у Дністровському лимані, у рукаві Турунчук та в основному руслі річки Дністер від гирла до села Поланка (відмітка 28 кілометр);

– з 2 по 11 травня включно – на ділянці річки Дністер від села Паланка до греблі Дубосарської ГЕС.

Зазначимо, що в період нересту на незаборонених ділянках дозволяється аматорське рибальство гачковими знаряддями вилову з кількістю гачків не більше двох на риболовлю або спінінг з однією штучною приманкою з берега.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах