В Одесі затримали "аноніма", який повідомив про замінування військкомату

В Одесі затримали "аноніма", який повідомив про замінування військкомату.

В Одесі затримали "аноніма", який повідомив про замінування військкомату. Фото: od.npu.gov.ua

Події
29 квiтня 2023 20:15

В Одесі затримали 29-річного жителя села Великий Дальник, який у пообідній час 27 квітня повідомив про загрозу вибуху в одному із центрів комплектування та соціальної підтримки. Про це повідомили у пресслужбі Нацполіції в Одеській області.

Під час перевірки об'єкта представники спецслужб не знайшли жодних пристроїв, які б могли загрожувати загибеллю чи іншими тяжкими наслідками громадянам.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Порушника почали шукати та затримали того ж дня. Фігурант заявив правоохоронцям, що повідомив про замінування будівлі, оскільки був схвильований тим, що кількох його товаришів запросили до військкомату.

Відео: od.npu.gov.ua

Як речовий доказ поліцейські вилучили у затриманого мобільний телефон, за допомогою якого він надав неправдиву інформацію. Чоловіку повідомили про підозру за частиною першою статті 259 Кримінального кодексу України. За законом, за свідомо хибне повідомлення про підготовку вибуху, підпалу чи інших дій, які загрожують загибеллю людей або іншими тяжкими наслідками, фігурантові загрожує від двох до шести років позбавлення волі.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах