В Одесі через падіння з балкону багатоповерхівки загинули жінка та дворічна дівчинка

В Одесі через падіння з балкону багатоповерхівки загинули жінка та дворічна дівчинка.

В Одесі через падіння з балкону багатоповерхівки загинули жінка та дворічна дівчинка. Фото: od.npu.gov.ua

Події
30 квiтня 2023 11:41

29 квітня близько 20:00 біля багатоповерхівки на Французькому бульварі місцеві жителі виявили тіла 34-річної жінки та дворічної дитини. Про це повідомили у пресслужбі Нацполіції в Одеській області.

За попередньою інформацією, містянка разом із дочкою випала з балкона орендованої квартири, розташованої на 16 поверсі житлового будинку. Жінка жила з дитиною та чоловіком, який у момент трагедії перебував на роботі.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

У полі зору поліції подружжя не потрапляло. На обліку у служби у справах дітей сім'я також не була. Слідчо-оперативна група територіального підрозділу поліції встановлює всі обставини трагічної події. Попередня подія кваліфікована як нещасний випадок.

Нагадаємо, 11 лютого біля багатоповерхівки на вулиці Академіка Воробйова у Суворовському районі Одеси виявили тіло 13-річної дівчинки. За інформацією поліції, дівчинка стрибнула із загального балкона, розташованого на дев'ятому поверсі будинку.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах