Біля багатоповерхівки у Суворовському районі Одеси виявили тіло 13-річної дівчинки

Біля багатоповерхівки у Суворовському районі Одеси виявили тіло 13-річної дівчинки.

Біля багатоповерхівки у Суворовському районі Одеси виявили тіло 13-річної дівчинки. Фото ілюстративне: pexels.com

Події
12 лютого 2023 20:50

11 лютого близько 16:00 біля багатоповерхівки на вулиці Академіка Воробйова у Суворовському районі Одеси виявили тіло 13-річної дівчинки. Про це повідомили у пресслужбі Нацполіції в Одеській області.

За попередньою інформацією, дівчинка стрибнула із загального балкона, розташованого на дев'ятому поверсі будинку. Сім'я загиблої поліції поліції раніше не потрапляла.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

На місці пригоди працювала слідчо-оперативна група територіального підрозділу поліції. Відомості за вказаним фактом правоохоронці внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною другою статті 115 із позначкою "Самогубство" Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, вранці 1 лютого під час шкільної перерви 12-річна учениця однієї зі шкіл селища Сарата Одеської області вистрибнула з вікна класу, розташованого на третьому поверсі. Дівчинка отримала закриті переломи гомілки та п'яти. Її життю нічого не загрожує.

Також ми повідомляли про те, що наприкінці грудня мешканець Овідіопольського району Одеської області через розставання з дівчиною вирішив звести рахунки з життям та вдарив себе ножем у живіт. Чоловіка госпіталізували у тяжкому стані.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах