Нерухомість в Іспанії та авто за 8 мільйонів: в Одесі через корупцію усунули військкома

В Одесі через корупцію усунули військкома.

В Одесі через корупцію усунули військкома. Фото: tsn.ua

Події
01 травня 2023 08:23

В Одесі через підозри в корупції відсторонили начальника ТЦК та СП, а також призначили перевірку. Про це повідомляють у Генштабі ЗСУ та в Оперативному командуванні "Південь".

Військові наголошують, що нульовий рівень толерантності до корупції в умовах воєнного часу є принциповою позицією сучасних Збройних Сил України.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У зверненні командування йдеться, що звинувачення у корупції чи незаконному збагаченні на адресу одного з начальників територіального центру комплектування та соціальної підтримки шкодять високому рівню довіри до Збройних Сил України та дискредитують важливий сьогодні процес мобілізації.

Командування вже призначило службову та профільну перевірку, а посадову особу усунули нині від виконання службових обов'язків.

"Звертаємось до всіх: дочекайтеся результатів перевірки, оприлюднення інформації компетентними органами, а у разі її підтвердження – не ототожнюйте дії окремих персоналій з усією армією, яка залишається вірною присязі та гідно служить народу України", – наголошують у командуванні.

За даними низки ЗМІ, йдеться про одеського військка Євгена Борисова, якого екс-нардеп Ігор Мосійчук звинуватив у корупції. Як повідомляє Цензор.нет, у власності дружини військкома Одеської області є автомобіль вартістю понад вісім мільйонів гривень, а на його матір записано нерухомість на курорті в Іспанії вартістю майже чотири мільйони доларів. До речі, за інформацією того ж таки Мосійчука, саме там, в Іспанії, Борисов відпочивав майже місяць наприкінці 2022 – на початку 2023 року. Його дружина вже цього року придбала офіс із терасою у бізнес-центрі.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах