В Одесі поширюють два фейки про навчання в школах

В Одесі поширюють два фейки про навчання у школах.

В Одесі поширюють два фейки про навчання у школах. Фото: depositphotos.com

Події
01 травня 2023 13:36

Директор департаменту освіти та науки Одеської міськради Олена Буйневич повідомила про два фейки про навчання у школах, які поширюється по мережі.

Так, перший з них про те, що нібито під час анкетування зобов'язують обрати наступного року очне навчання, інакше школа закриється.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Я припускаю, що з кількох десятків тисяч працівників галузі хтось може спотворити інформацію, але це не так. Жодна школа міста не закриється. Вибирайте форму, яку вважаєте правильною. Кожна школа матиме на кожній паралелі і очні, і дистанційні класи. Школи з укриттями працюватимуть у своїх будинках, школи без них (таких меншість) – у будинках сусідньої школи з укриттям", – заявила Буйневич.

Другий фейк стосується того, що всіх дітей, хто за кордоном, відрахують зі школи, якщо вони не приїдуть на навчання.

“Без заяви батьків ніхто не відрахує вашу дитину, це неправда. довіряйте чуткам, звертайтеся до першоджерел, повідомляйте в департамент, якщо отримуєте спотворену інформацію. Ми на зв'язку, (048) 725-35-93", – розповіла директор департаменту.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах