Має працювати економіка: курортний сезон в Одесі буде, але без моря

Має працювати економіка: курортний сезон в Одесі буде, але без моря.

Має працювати економіка: курортний сезон в Одесі буде, але без моря. Фото: Євген Даншин

Події
02 травня 2023 11:52

Речник Одеської ОВА Сергій Братчук взяв на себе сміливість запросити гостей до Одеси на курортний сезон. Про це він розповів у прямому ефірі телеканалу FREEДОМ.

Але не йдеться про сезон купання у Чорному морі, оскільки мінно-вибухова небезпека нікуди не зникла. Однак, буде відповідне розпорядження Одеської ОВА та військового командування про те, як проходитиме відпочинок українців, наших друзів, одеситів у місті.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Має працювати економіка. Але найважливіше те, що воїни та їхні сім'ї, всі українці повинні по можливості відпочити, набиратися сил, отримати заряд від одеського сонця. Тому що на Одещині є великі можливості рекреації навіть попри існуючі загрози", – запевнив спікер.

За його словами, ворог намагався знищити туристичний бізнес на Одещині. І це окупантом майже вдалося. Якщо згадати курортну Затоку, якою ворог завдавав чималу кількість ракетних ударів. Тут є великі руйнування курортної зони. Тому є загроза, що ці атаки росіян продовжуватимуться.

Тим часом Братчук наголосив, що вже минулого року туристична галузь потроху почала "одужувати".

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах