Близнюки з одеської бригади розповіли про звільнення Херсонщини

Близнюки з одеської бригади розповіли про визволення Херсонщини.

Близнюки з одеської бригади розповіли про визволення Херсонщини. Фото: facebook.com/28mechanizedbrigade

Події
03 травня 2023 10:21

Брати-близнюки Сергій та Олександр із одеської бригади розповіли про звільнення Херсонщини. Вони продовжували вести бій і знищувати оккупантів навіть у БМП, що горить, і один прикривав іншого. Про це повідомляє 28 ОМБр імені Лицарів Зимового Походу.

Під час визволення Херсонської області брати довелося прийняти запеклу битву в ході якої Олександру довелося міняти підбиту машину, а Сергію - відбиватися від ворожих протитанкістів.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Ми штурмували ворожі позиції і ворогові вдалося підбити мою БМП із гранатомета. Машину охопив вогонь, але я вирішив відстрілювати супротивника до останнього". Коли його БМП-2 вже більше не могла вести вогонь через пошкодження Олександр відвів машину, що горіла, з лінії вогню, об'єднався з іншим екіпажем і почав евакуацію поранених побратимів. Сергій же прикривав брата вогнем зі своєї БМП. "Спочатку окупанти намагалися знищити нас із ПТУР-у, але не потрапили. Я помітив слід від пострілу, навів туди гармату і "приспав" чергу так, що противник розлетівся на шматки. Ми буквально залетіли в канал, де знаходився ворог. Вони не встигли". навіть злякатися, як я почав "насипати", а механік-водій повів машину прямо на ворожу вогневу позицію. Ліквідованих окупантів ми тоді не рахували, але їх точно було багато", – розповів Олександр.

Зараз "однакові", як жартома називають себе близнюки, разом виконують бойові завдання під Бахмутом і завжди допомагають один одному в будь-якій ситуації.

  • Близнюки з одеської бригади розповіли про звільнення Херсонщини фото
  • Близнюки з одеської бригади розповіли про звільнення Херсонщини фото 1
  • Близнюки з одеської бригади розповіли про звільнення Херсонщини фото 2

Близнюки з одеської бригади розповіли про звільнення Херсонщини фото



Усі фото: facebook.com/28mechanizedbrigade

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах