В Одесі розбійник напав на тінейджера на дитячому майданчику, щоб сплатити борг

В Одесі розбійник напав на тінейджера на дитячому майданчику, щоб сплатити борг.

В Одесі розбійник напав на тінейджера на дитячому майданчику, щоб сплатити борг. Фото: od.npu.gov.ua

Події
03 травня 2023 16:25

33-річний одесит пішов на розбій, щоб закрити борг, і напав на 19-річного хлопця із Красносільського ОТГ на дитячому майданчику в Одесі на Академіка Сахарова. Про це повідомили у пресслужбі Нацполіції України в Одеській області.

Так, зловмисник пригрозив потерпілому пістолетом і наказав перерахувати з картки на картку півтори тисячі гривень. Поліцейські затримали правопорушника "за гарячими слідами".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Подія сталася 1 травня у світлу пору доби. Потерпілий одразу зателефонував до поліції та описав правопорушника та автомобіль. Фігуранта затримали менш ніж за годину. У нього вилучили зброю, яку направили на експертизу, та банківську картку, на яку потерпілий переказав гроші. Одесит у скоєному зізнався та пояснив, що таким чином вирішив повернути борг. Наразі його затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Чоловіку про підозру за ч. 4 ст. 187 Кримінального кодексу. Йдеться про напад з метою заволодіння чужим майном, поєднаним із загрозою застосування насильства, небезпечного для життя і здоров'я, що зазнав нападу (розбій), скоєного в умовах воєнного стану. Чоловікові загрожує позбавлення волі на строк від восьми до п'ятнадцяти років із конфіскацією майна. Вирішується питання про обрання підозрюваного запобіжного заходу. Слідство продовжується.


Відео: od.npu.gov.ua

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах