Одеський активіст Дем'ян Ганул заявив, що на нього напали

Одеський активіст Дем'ян Ганул заявив, що на нього напали.

Одеський активіст Дем'ян Ганул заявив, що на нього напали. Фото: facebook.com/GanulDemian

Події
04 травня 2023 12:16

Одеський активіст Дем'ян Ганул повідомив про те, що на нього напали невідомі чоловіки у військовій формі. Громадського діяча побили, коли той прийшов із ними на зустріч із питань волонтерства в одному із закладів міста. Про це розповів сам Дем'ян Ганул.

За його словами, хулігани запитали, чому Дем'ян не передає їм машини та не знає Ахмета. Після цього вони запропонували кудись поїхати, на що отримали відмову.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Під час бійки Ганул перемістився до барної стійки закладу, там було менше місця. Але нападникам удалося повалити його на землю і почати забивати ногами, потім вони дістали ножі. Громадникові вдалося вирватися і вибігти через "чорний" вихід кафе у двір, де він зачинив двері та викликав 102".

Дем'ян Ганул заявив, що знає організатора нападу. Йдеться про ту людину, яка організувала напад на Сергія Стерненка. Наразі активіст чекає реакції від правоохоронців.

"Є також інформація, що вони справді проходять службу в одній із одеських бригад", – написав чоловік.

Одеський активіст Дем'ян Ганул заявив, що на нього напали.Одеський активіст Дем'ян Ганул заявив, що на нього напали. Фото: facebook.com/GanulDemian

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах