В Одесі затримали п'яного чоловіка, який бив автомобілі сокирою

В Одесі затримали п'яного чоловіка, який бив автомобілі сокирою.

В Одесі затримали п'яного чоловіка, який бив автомобілі сокирою. Фото: facebook.com/odesapolice

Події
06 травня 2023 19:01

Увечері, 5 травня, патрульні поліцейські затримали в Одесі чоловіка, який пошкодив автомобіль. Про це повідомили у пресслужбі Патрульної поліції Одеської області.

Так, патрульним повідомили, що на вулиці Левітана чоловік у стані алкогольного сп'яніння б'є машини сокирою.

В Одесі затримали п'яного чоловіка, який бив автомобілі сокирою.В Одесі затримали п'яного чоловіка, який бив автомобілі сокирою. Фото: facebook.com/odesapolice

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

При затриманні громадянин поводився агресивно. Оглянувши прилеглу територію, поліцейські виявили свіжі пошкодження на одному із припаркованих автомобілів, а у затриманого знайшли предмети, зовні схожі на холодну зброю. На місце викликали слідчо-оперативну групу.

В Одесі затримали п'яного чоловіка, який бив автомобілі сокирою.В Одесі затримали п'яного чоловіка, який бив автомобілі сокирою. Фото: facebook.com/odesapolice

Нагадаємо, в Одесі затримали 45-річного містянина, який повідомив про протитанкові міни, поставлені на таймер біля фасаду будівлі дизайн-ательє на Миколаївській дорозі. Повідомлення про загрозу вибуху виявилося хибним. Фігурант зізнався правоохоронцям, що напередодні посварився з колишньою дружиною, яка працює в цьому ательє, і вирішив таким чином помститися їй.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах