На Одещині п'яний водій наїхав на пішохідів і врізався в дерево: постраждали дві жінки

На Одещині п'яний водій наїхав на пішохідів і врізався в дерево: постраждали дві жінки.

На Одещині п'яний водій наїхав на пішохідів і врізався в дерево: постраждали дві жінки. Фото: od.npu.gov.ua

Події
07 травня 2023 12:26

Увечері 6 травня, близько 20:00, у місті Балта на Одещині сталася ДТП за участю п'яного водія. Про це повідомили у прес-службі Нацполіції в Одеській області.

За попередньою інформацією, 29-річний водій автомобіля марки BMW 316 I, рухаючись вулицею Уварова, не впорався з керуванням, виїхав за межі проїжджої частини дороги на ліве узбіччя, після чого перекинувся, скоїв наїзд на 41-річну та 37-річну жінок-пішоходів, а також врізався в дерево.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Постраждалих із тілесними ушкодженнями різного ступеня тяжкості госпіталізували до місцевої лікарні.

Перевірка водія на стан сп'яніння показала, що він був нетверезий. Відомості про подію поліцейські внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною першою ст. 286-1 ("Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують увагу та швидкість реакції, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження") Кримінального Кодексу України.

Наразі тривають слідчі дії. Винуватця ДТП затримали.

Нагадаємо, 6 травня близько 11:00 на дорозі між селами Лощинівка та Каланчак Саф'янівської громади Ізмаїльського району сталася аварія, внаслідок якої постраждали шестеро людей, зокрема діти. Найбільш тяжкі травми отримав трирічний хлопчик – він зараз перебуває у відділенні реанімації.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах