ВАКС відклав засідання щодо апеляції Труханова у справі "Краяна"

ВАКС відклав засідання щодо апеляції Труханова у справі "Краяна".

ВАКС відклав засідання щодо апеляції Труханова у справі "Краяна". Фото: facebook.com/gennadiytruhanov

Події
09 травня 2023 13:13

Найвищий антикорупційний суд переніс розгляд апеляції міського голови Одеси Геннадія Труханова на 16 травня. Про це повідомили у пресслужбі ВАКС.

На засіданні судді зазначили, що апеляційна скарга від адвоката одеського мера Олександра Лисака надійшла до суду 5 травня. На дату надходження цієї скарги ще був повного тексту оспорюваного определения. Адвокат вказав на його намір після отримання тексту ухвали доповнити свою апеляційну скаргу. Доповнення від адвоката наразі не надходило. Присутній на засіданні адвокат повідомив, що сторона захисту вимагає додаткового часу на підготовку своєї позиції та доповнення скарги.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"З огляду на те, що сьогодні перед засіданням я дізнався, що прокурор теж подав апеляційну скаргу, я прошу суд надати додатковий час на підготовку позиції захисту та ознайомлення зі скаргою прокурора", – заявив Лисак.

Судді ВАКС підтримали клопотання адвоката щодо перенесення засідання. Мер Одеси Геннадій Труханов брав участь у судовому процесі з відеозв'язку.



Нагадаємо, 4 травня ВАКС ухвалив взяти мера Одеси Геннадія Труханова під варту на 60 діб із правом внесення застави у розмірі 13,42 мільйона. Таке рішення суд ухвалив у рамках справи на заводі "Краян".

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах