На Одещині зниклого чоловіка закопали живцем

На Одещині зниклого чоловіка закопали живцем.

На Одещині зниклого чоловіка закопали живцем. Фото: od.npu.gov.ua

Події
09 травня 2023 14:26

Поліцейські викрили групу осіб у вбивстві мешканця Ізмаїла Одеської області, які закопали чоловіка живцем. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції на Одещині.

Так, 30 квітня до Ізмаїльського районного відділу поліції звернулася 54-річна жінка із проханням допомогти розшукати 36-річного сина, який перестав з'являтися вдома та виходити на зв'язок. Оперативники, переглянувши записи з камер відеоспостереження та допитавши родичів, знайомих, які знали зниклого та спілкувалися з ним громадян, встановили події останніх днів його життя.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Розшукуваний посварився з 50-річним чоловіком, який мешкає по сусідству, коли вживав спиртні напої у нього вдома. Причаївши образу на гостя, господар вирішив провчити чоловіка. З 27-річним сином та двома знайомими 34 та 38 років він приїхав увечері на автомобілі до сусіда додому, змусив його сісти в салон та поїхав у лісосмугу біля села Броска. Викопавши яму і змусивши потерпілого в неї спуститися, чоловіки 50 і 34 років закопали його живцем. Після цього вся компанія залишила місце злочину. Небіжчика правоохоронці виявили через шість днів по тому.

Слідчі повідомили фігурантів про підозру. Двом чоловікам – у вбивстві, тобто навмисному протиправному заподіянні смерті іншій людині, скоєному за попередньою змовою групою осіб. Йому загрожує в'язниця терміном від десяти до п'ятнадцяти років або довічним ув'язненням. А двом іншим – у заздалегідь не обіцяному приховуванні особливо тяжкого злочину. Максимальне покарання, яке тягне за собою її санкція, – до трьох років позбавленням волі. Підозрюваним у вбивстві суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, а підозрюваним у приховуванні злочину – домашній арешт. Слідство продовжується.



  • На Одещині зниклого чоловіка закопали живцем фото
  • На Одещині зниклого чоловіка закопали живцем фото 1
  • На Одещині зниклого чоловіка закопали живцем фото 2
  • На Одещині зниклого чоловіка закопали живцем фото 3

На Одещині зниклого чоловіка закопали живцем фото



Фото та відео: od.npu.gov.ua

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах