В Одесі грабіжниця напала на чоловіка у безлюдному кварталі

В Одесі грабіжниця напала на чоловіка у безлюдному кварталі.

В Одесі грабіжниця напала на чоловіка у безлюдному кварталі. Фото: instagram.com/emilianogrusovin

Події
09 травня 2023 15:52

44-річна одеситка проведе у місцях позбавлення волі понад п'ять років. За злочини проти власності громадян засудили її не вперше. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції.

Так, наприкінці минулого року, помітивши поблизу магазину на Старосінній площі захмелілого незнайомця, який тримав у руках мобільний телефон, зловмисниця вирішила відібрати його, тому пішла за ним.

Щойно чоловік опинився у безлюдному кварталі, жінка накинулася на нього з кулаками, вирвала з рук гаджет і зникла.

Наступного разу правопорушниця набрала в магазині на вулиці Рішельєвській магазин на суму понад тисячу гривень і попрямувала повз касу до входу, але була затримана співробітниками поліції. Чужий телефон та викрадений товар поліцейські вилучили та повернули власникам. Слідчі зібрали достатньо доказів та висунули фігурантці звинувачення. Мова йде про відкрите викрадення чужого майна (грабіж), із застосуванням насильства, не небезпечне для здоров'я, і про закінчений замах на таємне викрадення чужого майна (крадіжка) при скоєнні особою всіх дій, які вона вважала необхідними для доведення кримінального правопорушення до кінця, але кримінальне правопорушення був завершено з причин, які від її волі, вчинені повторно й умовах військового становища. Обвинувальний акт щодо жінки правоохоронці направили до суду, який досліджував зібрані поліцейськими докази та призначив їй покарання у вигляді п'яти років та двох місяців позбавлення волі.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах