За добу в Одесі сталося дві ДТП із постраждалими

За добу в Одесі сталося дві ДТП із постраждалими.

За добу в Одесі сталося дві ДТП із постраждалими. Фото: facebook.com/odesapolice

Події
10 травня 2023 10:13

Минулої доби в Одесі сталося дві ДТП з постраждалими. Про це повідомляє пресслужба Патрульної поліції Одеської області у своєму щоденному звіті.

Так, учора вранці, на вулиці Чорноморського Козацтва, водій авто Mitsubishi наїхав на пішохода. Чоловіка госпіталізували.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Також вчора вранці, на перетині вулиць Преображенської та Грецької, зіткнувся автомобіль Volkswagen та мотоцикл. Мотоводителя госпіталізували.

На місцях ДТП працювали патрульні та слідчі.

Всього за останню добу поліцейські опрацювали 670 викликів, виявили та перевірили підозрілих 25 осіб. До відділення поліції доставили семеро порушників комендантської години та виявили та оформили 13 водіїв, які перебували у стані сп'яніння.

Відео: facebook.com/odesapolice

Нагадаємо, що на вулиці Садовій зіткнулися мопед та автомобіль Mitsubishi. Під час падіння водій мопеда пошкодив автомобіль Fiat. Внаслідок ДТП до лікарні відвезли водія мопеда. Також на перетині вулиць Канатної та Сімінарської водій Кіа наїхав на пішохода. Жінку госпіталізували.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах