Поліція провела обшуки в одному із ЗМІ в Одесі (оновлено)

Поліція проводить обшуки в одному із ЗМІ в Одесі.

Поліція проводить обшуки в одному із ЗМІ в Одесі. Фото: facebook.com/shugsun

Події
10 травня 2023 14:15

Сьогодні, 10 травня, відбулись обшуки в одеському виданні "Думська". Про це повідомила сама редакція.

У прес-службі Нацполіції уточнили, що обшуки проводять у рамках кримінального провадження (що почалося за частиною четвертою статті 190, частиною третьою статті 28, частиною третьою статті 358, частиною третьою статті 28, частиною четвертою статті 358, частиною другою статті 364, частиною третьою статті. 362, частини третьої статті 28, частини другої статті 366, частини третьої статті 209, частини другої статті 15, частини другої статті 209 Кримінального кодексу України, правоохоронці проводять санкціоновані судом слідчі дії.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У поліції уточнили, що поліцейські не вилучають техніку редакції та не перешкоджають роботі мас-медіа. І що співробітники ЗМІ можуть продовжувати свою журналістську діяльність. Проте у виданні повідомили, що це не так. Також журналісти зазначили, що обшук розпочався одразу після кількох резонансних публікацій, присвячених корупції у керівництві обласної військової адміністрації та облраді.

Оновлено:

В СБУ повідомили, що обшуки у "Думській" не стосуються роботи видання. У рамках цього провадження служба повідомила про підозру депутату місцевої облради, а також його дружині та помічнику. Для встановлення обставин злочину проводиться комплекс слідчих дій та відбуваються обшуки в офісі.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах