Жителя Одеської області примусово помістять до психіатричної лікарні за спробу зарізати інспекторку пробації

Жителя Одеської області примусово помістять до психіатричної лікарні за спробу зарізати інспекторку пробації.

Жителя Одеської області примусово помістять до психіатричної лікарні за спробу зарізати інспекторку пробації. Фото: realukraine.net

Події
12 травня 2023 13:01

Жителя міста Ізмаїл Одеської області примусово помістять до психіатричної лікарні за спробу зарізати інспекторку пробації. Правоохоронці направили до суду клопотання щодо застосування примусових заходів медичного характеру. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції на Одещині.

У лютому 22-річний чоловік, засуджений до п'яти років позбавлення волі з випробувальним терміном у три роки за заподіяння тяжких тілесних ушкоджень матері, прийшов на відмітку у відділення пробації і одразу почав наносити ножові поранення 44-річній співробітниці, завдавши їй множинні колото-різані рани. голови, плечей та рук. Жінку врятували колеги. Постраждалу госпіталізували, а зловмисника затримали.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Після проведення низки судових експертиз, зокрема судово-психіатричної, встановили, що фігурант страждає на психічні розлади. Слідчі направили до суду клопотання про застосування щодо правопорушника примусових заходів медичного характеру, а запобіжний захід за утримання під вартою замінили на приміщення до закладу з надання психіатричної допомоги.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах