В Одесі чоловік розпорошив газовий балончик проти бездомного собаки: його притягнуть до відповідальності

В Одесі чоловік розпорошив газовий балончик проти бездомного собаки: його притягнуть до відповідальності.

В Одесі чоловік розпорошив газовий балончик проти бездомного собаки: його притягнуть до відповідальності. Фото: glavnoe.in.ua

Події
12 травня 2023 16:40

В Одесі 28-річний чоловік розпорошив газовий балончик проти бездомного собаки та понесе адміністративну відповідальність за жорстоке поводження з твариною. Про це повідомили у пресслужбі Нацполіції.

Інцидент стався біля дитячого майданчика на території одного із житлових комплексів на вулиці Басейній.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Свідками інциденту стали сусіди, серед яких діти. За їхніми словами, бездомний собака не становив для нього і оточуючих жодної загрози. На щастя, тварина не постраждала.

На своє виправдання правопорушник пояснив, що страждає на фобію, пов'язану з вуличними собаками. Дільничні офіцери поліції склали на чоловіка протоколи щодо першої статті 89 (жорстоке поводження з тваринами) та частиною першої статті 195-3 (порушення правил застосування спеціальних засобів самооборони) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Максимальне покарання, яке спричиняє їх санкції, – штраф від двохсот до трьохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, тобто від 3400 до 5100 гривень.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах