На Одещині затримали ймовірного педофіла, який чіплявся до маленької дівчинки (оновлено)

На Одещині затримали ймовірного педофіла, який чіплявся до маленької дівчинки.

На Одещині затримали ймовірного педофіла, який чіплявся до маленької дівчинки. Фото ілюстративне: uk.wikipedia.org

Події
12 травня 2023 18:52

На Одещині затримали можливого педофіла. Про це повідомили у пресслужбі комунальної установи "Муніципальна варта" Білгород-Дністровської міської ради.

Про інцидент правоохоронцям повідомив батько дівчинки. Чоловік розповів, що біля будинку до його дочки підійшов незнайомий чоловік, почав гладити її по спині та говорити, що "він добрий дядя, і все буде нормально".

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Підозрілого громадянина затримали та передали "муніципалам" сусіди, а ті у свою чергу передали фігуранта правоохоронцям.

Відео: t.me/bdvarta

За словами батька дитини, затриманий не проживає в будинку, біля якого стався інцидент. Ніхто із місцевих мешканців цього чоловіка не знає.

Правоохоронці внесли відомості про цю подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 178 ("Поява у громадських місцях у п'яному вигляді"). Чи були домагання до дівчинки – з'ясує поліція.

ОНОВЛЕНО: У пресслужбі Нацполіції в Одеській області повідомили, що 11 травня до чергової частини Білгород-Дністровського районного відділу поліції надійшла заява від городянина про те, що на території дитячого майданчика нетверезий громадянин нецензурно виражається, пристає до дітей і не реагує на зауваження.

Співробітники муніципальної варти, які патрулювали місто, доставили фігуранта до райвідділу поліції. Правопорушником виявився 43-річний місцевий житель, який раніше не потрапляв у поле зору правоохоронних органів  і не притягувався до адміністративної чи кримінальної відповідальності.

Розібравшись у ситуації та не встановивши факту домагання до дітей, дільничні офіцери поліції склали щодо городянина протоколи за статтею 173 (за дрібне хуліганство) та частиною першою статті 178 (за появу у громадському місці у п'яному вигляді) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Чоловікові загрожує штраф до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи терміном до шістдесяти годин, або виправні роботи терміном до двох місяців за відрахуванням двадцяти відсотків заробітку, або адміністративний арешт строком до п'ятнадцяти діб. Адміністративні матеріали правоохоронці вже направили до суду.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах