З початку року на автошляхах Одеської області загинуло майже півсотні людей

З початку року на автошляхах Одеської області загинуло майже півсотні людей.

З початку року на автошляхах Одеської області загинуло майже півсотні людей. Фото: od.npu.gov.ua

Події
13 травня 2023 11:22

У період із січня по квітень поточного року на автошляхах Одеської області сталося 3 362 ДТП, зокрема 385 із постраждалими. Унаслідок аварій 490 осіб отримали травми різного ступеня тяжкості – 47 із них загинули. Про це повідомили у пресслужбі Нацполіції в Одеській області.

Найбільш поширеним видом ДТП виявилися зіткнення транспортних засобів під час руху: таких поліцейські зафіксували 2 270.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Також правоохоронці зареєстрували 400 наїздів на транспортні засоби, що стояли, 364 наїзди на інші перешкоди, 201 наїзд на пішоходів і 18 наїздів на велосипедистів. У 87 випадках водії допустили перекидання транспортних засобів.

За зазначений період слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань 198 правопорушень за ознаками статей 286 ("Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами") та 286-1 ("Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами у стані сп'яніння") Кримінального кодексу України.

Досудові розслідування 140 проваджень поліцейські завершили та скерували обвинувальні акти відносно правопорушників до суду.

Нагадаємо, удень 11 травня в Одесі сталося дві ДТП із постраждалими : на вулиці Добровольського, зіткнулися автомобілі Honda та Chevrolet, а на вулиці Інглезі сталося зіткнення Land Rover та Chevrolet.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах