Вночі і вранці була тривога: яка ситуація в Одесі та області 13 травня

Вночі і вранці була тривога: яка ситуація в Одесі та області 13 травня.

Вночі і вранці була тривога: яка ситуація в Одесі та області 13 травня. Фото: facebook.com/OperationalCommandSouth

Події
13 травня 2023 09:29

Ніч із 12 на 13 травня в Одесі та Одеській області пройшла під сигнали повітряної тривоги, проте обстрілів не було. Про це повідомив речник Одеської ОВА Сергій Братчук.

Ситуація у регіоні 4.5.0, уся критична інфраструктура повністю забезпечена, усі органи влади перебувають на місцях та виконують функціональні обов'язки. Усі комунальні та соціальні установи працюють. Сили оборони виконують поставлені бойові завдання.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Сигнали тривоги лунали вночі недарма. Противник активізує повітряну розвідку в акваторії Чорного моря. Є певна активність ворожої авіації. Також зберігається загроза ударів дронами-камікадзе.

Відео: t.me/Bratchuk_Sergey

За даними Оперативного командування "Південь", станом на 18:43 12 травня ворог вивів на бойове чергування в Чорне море один надводний та один підводний ракетоносій, загальний залп яких міг становити до 12 ракет "Калібр". Військові попереджали, що рівень ракетної небезпеки підвищений і закликали громадян не ігнорувати сигнали повітряної тривоги.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах