Посварилися у трамваї: в Одесі жінка мало не вбила ножем чоловіка

Посварилися у трамваї: в Одесі жінка мало не вбила ножем чоловіка.

Посварилися у трамваї: в Одесі жінка мало не вбила ножем чоловіка. Фото: od.npu.gov.ua

Події
16 травня 2023 15:00

В одеському трамваї жінка посварилася з чоловіком та порізала його за допомогою ножа та мало не позбавила життя. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції.

Подія сталася близько сьомої години вечора в Одесі на вулиці Привізній. Про нього в поліцію повідомили з лікарні, куди непритомні 37-річного чоловіка доставили з пораненням грудної клітки в області серця. Житель міста досі перебуває у реанімації у тяжкому стані.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Як виявилося, того вечора чоловік і нетвереза жінка посварилися в салоні трамвая, де та нецензурно лаялася зі знайомою. За зауваженнями попутника, одеситка ще більше обурилася, конфлікт загострився, виникла штовханина, внаслідок якої одесит ударив опонентку в обличчя, а потім вийшов на зупинці. Ображена городянка наздогнала кривдника і завдала йому удару в груди ножем, який дістала з сумки. Постраждалий, тримаючись якийсь час на ногах, заходився заспокоювати зловмисницю, що продовжувала розмахувати перед ним ножем, а потім упав, і жінка одразу втекла.

Поліцейські опитали свідків події, поліцейські встановили особу правопорушниці та наступного дня затримали її за місцем проживання. Вона співпрацює зі слідством, висловила щире каяття та зізналася, що знаряддя злочину викинула. Наразі правоохоронці встановлюють його місцезнаходження.

37-річній фігурантці повідомили про підозру у закінченому замаху на вбивство, тобто навмисне протиправне заподіяння смерті іншій людині. Йому загрожує позбавлення волі на строк від 7 до 15 років. Підозрювану затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Суд обрав їй запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Ведеться слідство.



Відео: od.npu.gov.ua

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах