В Одесі знесли черговий цар-балкон

У Одесі знесли черговий цар-балкон.

У Одесі знесли черговий цар-балкон. Фото: facebook.com/avdeev.odessa

Події
17 травня 2023 15:42

Сьогодні, 17 травня, на вулиці Академіка Вільямса, 48/2, в Одесі стало на один цар-балкон менше. Така прикраса будинку стала можливою завдяки дружнім діям двох сусідів. Про це повідомляє голова Одеського ДАБК Олександр Авдєєв.

Проте Управління ДАБК не оцінило архітектурне рішення без дозвільних документів. Тому, керуючись Порядком організації заходів щодо демонтажу незаконно розміщених об'єктів, споруд та елементів його демонтували.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

15 травня провели комісійне обстеження разом представниками управління ДАБК, Київської районної адміністрації, Департаментів земельних ресурсів, архітектури та містобудування з благоустрою міста. На ньому обговорили влаштування дворівневого металевого каркасу впритул до фасадних стін двох квартир на першому, а другому поверсі за вказаною адресою.

Земельна ділянка, на якій влаштовані вищезгадані конструкції, рішеннями Одеської міської ради у власність або користування не надавалися. Департаментом благоустрою міста проект на проведення робіт та порушення благоустрою не погоджувалися, дозвіл на порушення об'єкту благоустрою не видавався. Відповідно до реєстру будівельної діяльності відсутня інформація про наявність дозвільних документів на виконання підготовчих та будівельних робіт. Департаментом архітектури та містобудування містобудівні умови та обмеження на проектування не зареєстровані.

Управління ДАБК направило листа до Київської районної адміністрації з демонтажу. Вже за день таке розпорядження видали.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах