В Одесі поліцейський вимагав гроші у матері загиблої дитини, щоб закрити справу

В Одесі поліцейський вимагав гроші у матері загиблої дитини, щоб закрити справу.

В Одесі поліцейський вимагав гроші у матері загиблої дитини, щоб закрити справу. Фото: facebook.com/dvb.npu.gov.ua

Події
17 травня 2023 16:47

Співробітники ДБР затримали одеського патрульного за вимагання грошей. Про це повідомляє Департамент внутрішньої безпеки Національної поліції України.

Так, коп вимагав 1000 доларів із місцевої мешканки за непритягнення до кримінальної відповідальності за смерть дитини. Зловмисник уже за ґратами і йому оголосили про підозру.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

В Одесі на початку травня дитина випала з вікна п'ятого поверху і від отриманих травм померла. Через кілька днів із матір'ю загиблої дитини зв'язався його знайомий, співробітник Управління патрульної поліції на Одещині ДПП. Він повідомив, що жінка нібито може покарати смерть сина. За 1000 доларів США поліцейський пообіцяв домовитися зі слідчим, щоб вона не потрапила до в'язниці за невиконання батьківських обов'язків, та сприятиме закриттю кримінального провадження за фактом події. Про неправомірні дії патрульного 31-річна мешканка Одеси одразу повідомила Одеське управління Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України. Оперативники внутрішньої безпеки поліції відреагували миттєво. Одразу після передачі частини хабара – 600 доларів США – фігуранта затримали. Він уже за ґратами і чекає на обрання запобіжного заходу. Старшому лейтенанту оголосили про підозру в частині третій статті 369-2 (Зловживання впливом) Кримінального кодексу України. Його затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Патрульного звільнили з лав правоохоронних органів.

В Одесі поліцейський вимагав гроші у матері загиблої дитини, щоб закрити справу.В Одесі поліцейський вимагав гроші у матері загиблої дитини, щоб закрити справу. Фото: facebook.com/dvb.npu.gov.ua

В Одесі поліцейський вимагав гроші у матері загиблої дитини, щоб закрити справу.В Одесі поліцейський вимагав гроші у матері загиблої дитини, щоб закрити справу. Фото: facebook.com/dvb.npu.gov.ua

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах