На трасі Одеса – Рені зіткнулися три автомобілі: є постраждалі

На трасі Одеса – Рені зіткнулися три автомобілі: є постраждалі.

На трасі Одеса – Рені зіткнулися три автомобілі: є постраждалі. Фото: od.npu.gov.ua

Події
20 травня 2023 12:17

Увечері 19 травня, близько 18.30, біля селища міського типу Сарата зіткнулися три автомобілі. Про це повідомили у прес-службі Нацполіції в Одеській області.

Попередньо встановлено, що водій легкового автомобіля Citroen, 41-річний мешканець Одеського району, виїхав на зустрічну смугу автодороги, де на той час рухався вантажний автомобіль DAF під керуванням 35-річного мешканця Рівненської області. Водій вантажівки, намагаючись уникнути зіткнення, при маневруванні допустив перекидання транспортного засобу та зачепив легковий автомобіль Ford, яким керував 43-річний житель Сарати.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Внаслідок ДТП постраждали водії легкових автомобілів та 39-річний пасажир Ford, який також є жителем Сарати. Чоловіків госпіталізували до місцевої лікарні із травмами різного ступеня тяжкості.

На трасі Одеса – Рені зіткнулися три автомобілі.На трасі Одеса – Рені зіткнулися три автомобілі. Фото: od.npu.gov.ua

На місці аварії для розблокування руху і з'ясування всіх обставин події працювали рятувальники та поліцейські. Слідчі вирішують питання щодо внесення відомостей про аварію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною першою статті 286 ("Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження") Кримінального кодексу України.

На трасі Одеса – Рені зіткнулися три автомобілі.На трасі Одеса – Рені зіткнулися три автомобілі. Фото: od.npu.gov.ua

На ділянці, де сталася ДТП, увечері 19 травня було повністю заблоковано рух. Група реагування патрульної поліції забезпечувала реверсний рух транспорту у напрямку Одеса – Ізмаїл через село Плахтіївка, а у напрямку Ізмаїл – Одеса – через село Кулевча.

Наразі рух на трасі М-15 повністю відновили.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах