Зниклу шестирічну дівчинку з Одеської області знайшли біля озера на покинутій фермі

Зниклу шестирічну дівчинку з Одеської області знайшли біля озера на покинутій фермі.

Зниклу шестирічну дівчинку з Одеської області знайшли біля озера на покинутій фермі. Фото: od.npu.gov.ua

Події
22 травня 2023 11:38

Зниклу шестирічну дівчинку Євгена Руденка із села Старі Трояни знайшли біля озера на покинутій фермі. На щастя, з нею все гаразд. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції на Одещині.

Так, мешканка села Старі Трояни, яка виховує дитину одна, помітила її зникнення вчора близько восьмої години вечора. Мати більше години намагалася самостійно розшукати дочку, а знесилившись, побігла до старости сіла по допомогу. Той звернувся до поліцейських офіцерів громади, і вони оперативно організували та координували пошуки дівчинки силами поліцейських, прикордонників та місцевих мешканців.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Велике занепокоєння викликало те, що розшукувана має розлади здоров'я та не розмовляє. Крім того, неподалік місця проживання сім'ї розташоване озеро Китай, що становило небезпеку для малюка. І дуже ускладнювало ситуацію ночі, що наближається. Пошукову операцію закінчили, до пошуків дитини залучили службового собаку. Взявши слід, вона привела людей до води. На той час правоохоронці переглянули записи з камер спостереження, встановлені на вулицях населеного пункту, та підтвердили: дівчинка пішла дорогою, що веде до озера.

Усю ніч групи спецслужб та селяни обстежили дно водойми. Водночас, не залишали надії, що дитина пройшла повз. Тому одночасно шукали в покинутих будівлях та на пустирях. Вранці дівчинку помітили на недіючій фермі, яка була розташована трохи далі від водойми. Вона була мокра. Це говорить про те, що ймовірно дитина заходила у воду і була близькою до нещасного випадку. Її загорнули у ковдру та передали медикам. Ті оглянули дівчинку, заспокоїли всіх, що з нею все гаразд, і передали матері.

  • Зниклу шестирічну дівчинку з Одеської області знайшли біля озера на покинутій фермі фото
  • Зниклу шестирічну дівчинку з Одеської області знайшли біля озера на покинутій фермі фото 1
  • Зниклу шестирічну дівчинку з Одеської області знайшли біля озера на покинутій фермі фото 2

Зниклу шестирічну дівчинку з Одеської області знайшли біля озера на покинутій фермі фото

Усі фото: od.npu.gov.ua

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах