Відкриття пляжів в Одесі: Братчук розповів, як прийматимуть рішення

Відкриття пляжів в Одесі: Братчук розповів, як ухвалюватимуть рішення.

Відкриття пляжів в Одесі: Братчук розповів, як ухвалюватимуть рішення. Фото: gettyimages.com

Події
25 травня 2023 10:17

В Одесі готуються відкрити для відпочиваючих окремі пляжі, але чекати таких рішень від влади найближчими днями не варто. Про це розповів голова Громадської ради при Одеському ОВА Сергій Братчук в ефірі телеканалу "Ми - Україна".

Також він закликав одеситів та гостей міста "трохи потерпіти" та не ходити на пляж.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Вчора оголосили про загальний наказ наших військових – це оперативно-стратегічне угруповання військ Дунай та Одеська військова районна адміністрація підготували такий документ. Він наданий відповідним особам, які мають провести комплекс заходів, в основі яких лежить безпека людей. Все, що вони мають зробити, "Прописано. До 5 червня вже можна сказати - ми можемо і робимо те, що в наказі прописано. Наступний етап - це можливий спільник наказу між ОВА та оперативно-стратегічним угрупуванням військ "Одеса". Там може йти мова про окремі ділянки, де люди зможуть не лише засмагати, а й зайти у воду", – розповів він.

Братчук наголосив, що не йдеться про відкриття пляжів в Одесі сьогодні-завтра.

"Безпека найголовніше. Мінно-вибухова тема залишається для нас актуальною. Спроби деяких людей сьогодні купатися, виходити на пляжі – це на їхньому совісті. Втім, діє наказ минулого року про заборону вчиняти такі дії", – додав Братчук.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах