На Одещині на ставку побилися рибалки з охоронцями: один чоловік загинув

На Одещині на ставку побилися рибалки з охоронцями: один чоловік загинув.

На Одещині на ставку побилися рибалки з охоронцями: один чоловік загинув. Фото: pixabay.com

Події
27 травня 2023 10:53

На Одещині в результаті бійки біля ставка кілька людей отримали поранення, а ще один чоловік загинув. Про це повідомили у пресслужбі Нацполіції в Одеській області.

Інцидент стався кілька днів тому на березі ставка у Любашівській ОТГ. Словесний конфлікт між 31-річним та 34-річним рибалками з одного боку, та охоронцями водоймища – чоловіками 54 та 64 років – з іншого боку, переріс у бійку.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Після того, як пристрасті вщухли, учасники сутички самі повідомили поліцію і викликали карету швидкої допомоги, яка доставила їх до медичного закладу. Лікарі діагностували всім чотирьом чоловікам тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості. Трьох травмованих госпіталізували, а одному призначили амбулаторне лікування. За кілька днів, один із госпіталізованих, 64-річний громадянин, помер у лікарні.

Поліцейські встановили, що смертельні травми завдав 34-річний учасник бійки. Порушнику вже оголосили про підозру за частиною другою статті 121 ("Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого") Кримінального кодексу України. За скоєне фігуранту загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років. На даний момент йому вже обрали запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту.

На решту порушників також відкрили провадження: одне за частиною першою статті 125 ("Умисне легке тілесне ушкодження") та два за частиною першою статті 122 ("Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження") Кримінального кодексу України.

Рішення щодо притягнення до відповідальності інших фігурантів ухвалять після отримання висновків судово-медичних експертиз.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах