Ексглава управління ДСНС в Одеській області став "заступником губернатора Херсонської області"

Екс-глава управління ДСНС в Одеській області став "заступником губернатора Херсонської області".

Екс-глава управління ДСНС в Одеській області став "заступником губернатора Херсонської області". Фото: facebook.com/arcconstructionofcrimea

Події
27 травня 2023 22:37

Ексглава управління ДСНС в Одеській області Володимир Боделан, який перебуває в розшуку через справу 2 травня, став "заступником губернатора" в окупаційній Херсонській адміністрації. Саме в цій ролі він з'явився на зборах "керівників урядів Мелітополя та Генічеська" в окупованому Сімферополі. Про це повідомили у пресслужбі Асоціації реінтеграції Криму.

Фото зборів опублікував у своєму Telegram-каналі окупаційний голова Криму Сергій Аксьонов. У рамках цієї зустрічі Володимира Боделана представили як заступника губернатора Херсонської області. При цьому на сайті окупаційної адміністрації Херсонської області серед заступників Володимира Сальдо імені Володимира Боделана немає.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Показово, що у 2014 році через злочинні діяння Боделана, який тоді був начальником обласного управління ДСНС та заборонив гасити пожежу в Будинку профспілок, загинули близько півсотні людей.

У 2016 році Володимир Боделан обійняв у Сімферополі посаду "керівника центру стратегічних досліджень цивільного захисту", у 2019 став помічником Аксьонова, а з жовтня 2020 року – "заступником голови адміністрації Сімферопольського району". Надалі, після початку повномасштабної війни, Боделан деякий час тримався в тіні. Ходили чутки, що він, можливо, виїхав із Сімферопольського району.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах