В Одесі шукають сервала, який втік із домашнього вольєру (оновлено)

В Одесі шукають сервала, який втік із домашнього вольєру.

В Одесі шукають сервала, який втік із домашнього вольєру. Фото: facebook.com/База втрачених та знайдених свійських тварин

Події
29 травня 2023 15:59

В Одесі шукають самку сервала на ім'я Альфа, який втік з домашнього вольєра. Про зникнення власників сервалу одесити повідомили увечері 28 травня.

Так, тварина зникла в районі Червоного хутора з домашнього вольєру, в якому розбилося скло. Тварині всього рік, але вона дуже ласкава і ручна. Тому власники вважає, що тварина десь ховається.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За повернення Альфи власники готові заплатити винагороду 500 доларів. Повідомити про місцезнаходження тварин можна за телефоном: (063) 760-41-86.

"Якщо ви побачите її, не пропускайте на вигляд, наберіть мене, зловити самостійно навряд чи зможете, тому хоча б не пропустіть її, я швидко приїду і заберу. Всім спасибі хто повідомляв сьогодні де її бачили. На жаль, поки знайти не вдалося. Передайте інформацію знайомим сусідам, будь ласка", – написав господар тварини Руслан.

Оновлено:

Дівчинку-сервала знайшли 1 червня.

Втікачка переховувалась у людей, які одразу, як помітили тварину, зателефонували хазяїну. Наразі тваринка вдома, в безпеці.

В Одесі шукають сервалу, який втік із домашнього вольєру.В Одесі шукають сервалу, який втік із домашнього вольєру. Фото: facebook.com/Алла Ключівська

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах